Στην καρδιά του παλιού Στροβόλου και συγκεκριμένα στην πάροδο της κεντρικής λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, με αριθμό 79Α, έχει δημιουργηθεί με μεράκι ένας όμορφος πολυχώρος λόγου και τέχνης, φιλοδοξώντας να καταστεί σημείο αναφοράς στα σύγχρονα πολιτιστικά δρώμενα. Το κτίριο διαθέτει παραδοσιακή πρόσοψη και εσωτερική διαμόρφωση και βρίσκεται ενσωματωμένο σε ένα σύμπλεγμα παλαιών οικιών με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον και αυλή, στην πάροδο της οδού Παναγίας Χρυσελέουσας, παρά την εκκλησία.

Όραμα η ανάπτυξη , προβολή και προώθηση της Τέχνης, του Λόγου και του Πολιτισμού μέσα από το πολυσχιδές έργο σύγχρονων δημιουργών, Κυπρίων, Ελλαδιτών και ξένων. Προς τούτο, θα παρουσιάζονται ομαδικές και ατομικές εκθέσεις ζωγράφων, γλυπτών , αγιογράφων , χαρακτών , σχεδιαστών κοσμημάτων , ψηφιδογράφων, και πυρογράφων , ενώ θα οργανώνονται βραδυές παρουσίασης των έργων λογοτεχνών, ποιητών , μουσικών,ηθοποιών και επιστημόνων . Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην προβολή νέων και γυναικών καλλιτεχνών .

Θα μας βρείτε στην καρδιά του παλαιού Στροβόλου, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 79Α, πλησίον της εκκλησίας της Παναγίας Χρυσελεούσας στην πάροδο έναντι στης ΣΠΕ Στροβόλου.

Ροές Πολυχώρος Λόγου & Τέχνης


Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 79Α, Στρόβολος
2059 Λευκωσία
ΚΥΠΡΟΣ

+00 (357) 22 250652

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.roes.com.cy