Κυπρούλλα Τσιακλίδου

Rate this item
(1 Vote)

Η ζωγραφική, μου προσφέρει τον τρόπο να εξωτερικεύσω συναισθήματα και αγωνίες. Πάντα ζωγράφιζα σκίτσα που έκαναν αίσθηση.

Το 1998 άρχισα να ζωγραφίζω με λάδι. Το 2010, μου δόθηκε η ευκαιρία να μαθητεύσω δίπλα στον μεγάλο καλλιτέχνη Βασίλη Μίτα, που πάντα θαύμαζα το έργο του. Με τις τεχνικές που έχω διδαχτεί οι πίνακες μου απέκτησαν νέα δυναμική. Στόχος μου πάντα, οι πίνακες μου να ταξιδεύουν τον θεατή. Αποτέλεσμα αυτών των μαθημάτων η συμμετοχή μου σε τρεις ομαδικές εκθέσεις. Η 1η το 2014, με την Ομάδα ζωγραφικής του Βασίλη Μίτα, και η 2η πάλι το 2014 μαζί με Κύπριους και ξένους καταξιωμένους ζωγράφους. Η 3η, το 2015 μαζί με Κύπριους καλλιτέχνες. Πίνακες μου βρίσκονται  στη Κύπρο και στο εξωτερικό.

Το 2007 ξεκίνησα μαθήματα Αγιογραφίας με δάσκαλο τον αγιογράφο Κώστα Γερασίμου. Έλαβα μέρος στην πρώτη και στην δεύτερη ομαδική έκθεση αγιογραφίας της Μητρόπολης Ταμασσού το 2009 και 2016 αντίστοιχα, ενώ από το 2013 δύο εικόνες μου βρίσκονται στη μόνιμη Έκθεση Βυζαντινής Αγιογραφίας στο Κάστρο  Mojmirovce  της Σλοβακίας.

 

09-19 Νοεμβρίου 2016 - 1η Ατομική Έκθεση Κυπρούλλας Τσιακλίδου Συρίμη

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.